Baby Massage workshop

 
Babymassage is een leuke en ontspannen manier om contact te maken met je kindje. Door met volledige aandacht te masseren leer je je kindje beter kennen en wordt de band tussen jullie versterkt.

Je leert tijdens deze workshop een vast ritueel van voorbereiding, huidcontact en massagetechnieken. Hiermee leer je in te spelen op de behoefte van je kindje en ondersteun je de motorische ontwikkeling. 
Baby’s die veel huilen of onrustig zijn, worden door een massage meer gerustgesteld en ontspannen zich beter. Als je baby moeilijk in slaap komt en/of lichamelijke ongemakken zoals darmkrampjes kent, helpt een massage te ontspannen. 
 
Naast de massagetechnieken leer je wanneer het beste moment is om te masseren, hoe je een massage begint en eindigt, en welke oliën geschikt zijn. De workshop is geschikt voor baby’s vanaf ca 6 weken tot ca 9 maand (kruipleeftijd). Na afloop krijg je een hand-out mee zodat je thuis kunt blijven masseren. 
 
Je kunt de workshop in groepsverband of privé volgen. 
 
Data workshops: 
29 maart 11.00 – 12.15 uur
24 mei 11.00 – 12.15 uur
19 juli 11.00 – 12.15 uur

5/5

Als kraamcadeau een hele fijne workshop van Liesbeth aan huis gekregen. Liesbeth nam echt de tijd voor ons en had oog voor wat fijn was voor onze zoon. Met de massage creëeren we nu echt even een momentje samen.

5/5

Simone: “Wij vonden de babymassage workshop superfijn en hebben echt genoten. Wij vonden je uitleg super en passen het nu nog steeds toe.”