Ik ben Liesbeth Oosterink. Samen met Jeroen en drie schatten van pubers 😉 woon ik in Eindhoven.

In 2006 was ik zwanger van onze oudste dochter. Tijdens de zwangerschap verhuisden wij naar Amerika. Ik vond het heel spannend om daar te moeten bevallen want ik was bang voor medische ingrepen waardoor ik de regie uit handen zou moeten geven. Door mezelf goed voor te bereiden op de bevalling met een zwangerschapscursus, heel veel te lezen en yoga te beoefenen ontstond er veel vertrouwen in mijn lichaam en het proces. De bevalling duurde lang en was zeker niet altijd makkelijk. Mede door de ondersteuning van mijn partner en verloskundige en veilige omgeving van het ziekenhuis werd het een mooie en positieve bevalervaring. 

Twee bevallingen op twee andere continenten volgden. Elke bevalling was anders. De overeenkomsten waren een positieve mindset, vertrouwen in mijn lichaam en support van een geweldig team om me heen die me de ondersteuning gaven waar ik behoefte aan had. 

Dit gun ik andere vrouwen ook!  

Ik ben opleidingen en trainingen gaan volgen op het gebied van yoga, mindfullness,  massage, zwangerschap en bevalling. Sinds 2018 geef ik wekelijks zwangerschapsyogalessen op diverse locaties in en rondom Eindhoven. Mijn hart ligt bij het persoonlijk contact zodat je je als aanstaande mama gesteund voelt, ontspanning kunt vinden en met vertrouwen de volgende fase tegemoet kunt treden.   

Ik heb mijn trainingen gevolgd bij Birthlight: Prenatal Teacher Training (Utrecht, 2018), Birthlight Post Natal Teacher Training (Antwerpen, 2019). 

Verdere relevante trainingen: Certified Infant Massage Instructor (Hong Kong, 2009), Klassieke Massage (Nedich, Eindhoven, 2004), Zwangerschapsmassage (KIOM), Ashtanga Yoga Teacher Training (Yoga Alliance US RYT-200, Eindhoven, 2017), Bekkenyoga (Samsara, Schiedam, 2019), Yoga Nidra Teacher Training (Yoga Place, Maastricht, 2020), opleiding tot Doula (BiA Amsterdam, 2021).